Chambre IvoireChambre RougeChambre Verte

Luxe Villa met zwembad

Ligging vlakbij St. Paul-de-Vence en Nice

Villa Cédria bevindt zich op 1,0 km van La Colle-sur-Loup, op 3 km van Saint-Paul-de-Vence en slecht 17 km van Nice en 12 km van het vliegveld aan de Côte d'Azur aan de Franse riviera.

De bed & breakfast (chambres d'Hôtes) ligt in de buurt van Nice, Cannes, Grasse, Vence, Monaco, St. Paul-de-Vence, Menton, Antibes, etc.

De villa is zeer rustig gelegen en op het gehele terrein hebben we een prachtig uitzicht over de vallei met zicht op het dorp. Rob & Willem besteden veel aandacht aan de hygiëne in uw kamer en op het terrein.

Klik  hier voor de route  naar Villa Cédria.

 

Faciliteiten (zwembad, terrassen, jeu de boules baan)

Er kan gebruik gemaakt worden van het zwembad met mooie terrassen met ligstoelen. Deze comfortabele ligbedden hebben dikke kussens waarin u heerlijk zult relaxen. Daarnaast hebben wij op eigen terrein een jeu de boules baan.

Het ontbijt is bij de prijs inbegrepen en op 1 km van de accommodatie vindt u restaurants, bars en winkels. U kunt gebruikmaken van een gemeenschappelijke ruimte met koffie- en theefaciliteiten.

's Ochtends wordt U een ontbijt aangeboden in onze sfeervolle eetkamer en bij mooi weer op het terras voor de eetkamer.

Draadloos internet (Wi-Fi) staat u gratis ter beschikking.

Er is parkeergelegenheid op het afgesloten terrein.

Bekijk ook onze kamers.

 

Uw gastheren

Wij, Rob & Willem, zijn onze Chambres d'Hôtes begonnen in 2007 komend vanuit Nederland. Onze persoonlijke benadering en onze schitterende tuin met zwembad geven u gelijk het gevoel van vakantie in het zuiden van Frankrijk. Willem is interieur décorateur en dat ziet u terug in de gehele sfeer van ons pand en tuin. We houden de gastenkamers altijd up-to-date en we zijn enorm gesteld op hygiëne en schone kamers.

 

 

Villa Cédria is lid van Côte Azur Autrement. Exclusieve Chambres d'Hôtes aan de Franse Riviera. Indien wijzelf geen beschikbaarheid hebben, helpen wij uw aanvraag verder door te sturen.